• 1. Välj design

  Välj vilken design ni gillar bäst. När ni valt design, välj vilket papper ni önskar, vilken tryckfärg och färg på kuvert ni önskar, hur många ni behöver (alla gäster behöver inte en egen inbjudan) samt om ni vill göra tillval.

 • 2. Beställning

  Lägg till varje enskild artikel i din kundvagn och fyll i er information. Ni kan välja era bröllopsfärger och skriva in er egna text för varje artikel. När ni har lagt till varje artikel i er kundvagn, fortsätt till kassan.

 • 3. Design & korrektur

  När er beställning är lagd kommer vi att börja designa. Ni kommer att få en digital korrektur inom 4-5 arbetsdagar. Det ingår två vändor med ändringar, ytterligare ändringar debiteras. Korrektur och design tar cirka 1-3 veckor.

 • 4. Produktion

  Nu är det nära! Ni dubbelkollar att allt stämmer och godkänner att vi går till tryck. Efter detta kan inga ytterligare ändringar göras. Vi beställer material och påbörjar produktionen, vilket tar cirka 2-3 veckor beroende på tillval och tryckteknik.

Tryckteknik

Tryckteknik

Letterpress

Anledningen till varför Studio brandis kom till! Letterpress är en fantastisk tryckteknik och ett väldigt gammalt hantverk. Det ger tryckta material en personlig och unik karaktär som är svår att uppnå med moderna tryckmetoder. I letterpress används en kliché med upphöjda bokstäver eller illustrationer, vanligtvis tillverkad av plast eller metall. Plattan bläckas sedan och pressas mot papperet, vilket skapar en djup och märkbar textur på papperet. Denna metod ger tryckta material en unik taktil känsla och en högkvalitativ look. Vi letterpress trycker allt in-house och har en tryckpress från sent 1800-tal.

Läs mer om pressen

Tryckteknik

Digitaltryck

Förmodligen den tryckteknik ni är mest van vid. Vid digitaltryck går det att trycka flera färger samtidigt och det blir inget avtryck i pappret. Det går utmärkt att kombinera digitaltryck med letterpress och vi älskar det! Vi kan även printa med vitt.

Papper

 • 300g cotton

  Till vänster i bild. 300g cotton är ett prisvärt val av papper för både digitaltryck och letterpress och har rena, släta kanter med en mjukt texturerad yta.

 • 600g cotton

  Till höger i bild. 600g cotton är vackert tjockt med en mjuk och härlig yta. Detta papper är perfekt för letterpress och folieprägling tack vare dess förmåga att skapa en mjuk och kuddliknande prägling.

 • Handgjort papper

  Vårt handgjorda papper är en verklig skönhet med sin mjuka, texturerade yta och naturliga, oregelbundna kanter. Det är ett perfekt val för att skapa en subtil letterpress-prägling och ger en unik dimension av elegans till dina trycksaker.

Tryckfärg

Vi blandar all färg för hand och kan därför blanda nästintill alla färger så har ni en färg ni verkligen önskar trycka med ska vi göra vad vi kan för att ordna det.